Liposculpture syringe (Permanent fettsuging)

Fettsuging er i dag den hypigst utførte kosmetiske oprasjon. Inngrepet utføres etter liposculpture syringe-metoden. Alt gjøres med lokalbedøvelse i kombinasjon med saltvannsoppløsning. Sugemaskinen som benyttes ved tradisjonell fettsuging er byttet ut med nye tynnere kanyler og engangssprøyter som lager vakum. Dette gir en skånsom og sikker metode med varige resultater. Blodtapet er minimalt og man får mindre blodutredelse og blåmerker. Hevelsen går også raskere tilbake og etterlater kun ubetydelige arr. Det er imidlertidig viktig å være klar over at dette ikke er noen slankemetode for overvekt, men en hjelp til å fjerne lokale fettdepoter på steder som er vanskelige eller «umulige» å slanke/trene bort. I prinsippet kan de fleste omeråder opereres. Hos kvinner er de vanligste behandlingsområder: hele eller nedre del av mage, hofter, ridebukser og innside knær.

Hos menn er midje, mave og bryst de vanligste områdene. Etter operasjon må man benytte et kompresjonsplagg i 3 – 4 uker. Det blir tatt mål ved konsultasjonen. En del av bedøvelsesvæsken (som er lett blodtilblandet) vil normalt sive ut gjennom bandasjen det første døgnet. Dette er helt normalt og jo mer jo bedre. Det er derfor en fordel å være litt i aktivitet, men unngå anstrengelse de første dagene. Det er dessverre ikke anledning til å gi, men heller nødvendig, med sykemelding etter dette inngrepet, og de aller fleste er svært godt fornøyd med resultatet. Resulatet er selvsagt avhengig av hudens elastisitet og styrke, vekt og alder.

NB! Alle priser er inkl. MVA.

Liposculpture syringe (permanent fettfjerning med våt, vevsskånsom metode uten bruk av maskin)
Dobbelthake kr 15 000
Bryster hos menn, begge sider kr 19 000
Tillegg for fjerning av evt. kjertelvev kr 9 000
Hofter kr 25 000
Mage (under navlen) kr 22 500
Mage (hele) kr 29 000
Flanker kr 25 000
Utside lår oppe kr 25 000
Innside lår kr 17 500
Innside knær kr 12 500
Venusberg kr 12 500
Ved samtidig liposculpture av flere områder, beregnes full pris av hovedområdet og 50% reduksjon av de påfølgende områdene