Med årene forsvinner mye av de elastiske fibrene i huden og dette gjør at tyngdekraften får mer og mer påvirkning på ansiktet.  Ansiktsløfting kan hjelpe på dette. Dette er en operasjon hvor huden i ansiktet og på halsen “strammes” opp slik at man blir kvitt løs hud hud. Selve strammingen skjer egentlig i vevet som er under huden. Når dette skjer har imidlertid huden vokst fast til underlaget i sin nye og stramme stilling. Siden stramming foregår i vevet under, unngår man stygge arr foran øret. Arrene bak og over øret blir skjult av håret. Har man dobbelthake, vil man som regel kombinere ansiktsløftingen med en fettsuging av denne. Det er viktig å være klar over at en ansiktsløfting ikke utføres for å forandre ansiktet, men for å forynge det på en naturlig måte. Rynkene blir heller ikke borte, men noe grunnere. Det er heller ingen effekt på rynker på over og underleppe.

Selve operasjonen foregår i lokalbedøvelse og tar 2 1/2 – 4 timer.

Dersom du røyker, må du slutte med dette, helst 3 – 4 uker før operasjonen. Røyking i denne perioden kan gi “store” smerter i ansiktet etter operasjonen og i tillegg kan man pga. dårlig blodsirkulasjon få necroser(”koldbrann”) i sårkantene Ansiksløfting er et relativt omfattende inngrep, og de første dagene hovner man opp i ansiktet. Man føler seg slapp og tufs. Enkelte kjenner seg også noe deprimert en ukes tid. Mye av årsaken er at man må gå med en maske dag og natt for å få den løsnede huden til å feste seg til underlaget. Imidlertid kan de fleste vise seg utendørs, gå og handle osv etter en uke.

Ønsker man en slik behandling, er det viktig å ikke vente for lenge slik at endringen blir så stor at den virker unaturlig. NB! Alle priser er inkl. MVA.

 

Full facelift (inkl. fettsuging av dobbelthake) kr 57 000
Alle behandlinger er inklusive ”maske” til bruk etter operasjon